Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014

Το μέλλον της τροφής

Το κίνημα εναντίον των μεταλλαγμένων τροφίμων έχει αποκτήσει αρκετή δυναμική τα τελευταία χρόνια, στις ΗΠΑ ειδικά, περνώντας νομοθεσία που επιβάλλει την σήμανση σε τρεις πολιτείες. Η συνειδητοποίηση της Αμερικής για τους κινδύνους των γενετικά τροποποιημένων τροφίμων (GΕ) και των γενετικά τροποποιημένων οργανισμών (GMO), προς την υγεία και το περιβάλλον συνεχίζει να επεκτείνεται. Στην Ευρώπη ακόμα δεν υπάρχει ανάλογη κινητοποίηση.
Το "Future of Food" δεν είναι μια νέα ταινία, αλλά εξακολουθεί να κάνει μια εξαιρετική δουλειά διαφωτίζοντας για τα θέματα που συνεχίζουν να απειλούν την υγεία μας και το περιβάλλον, συμπεριλαμβανομένης της γενετικής μηχανικής, τις πατέντες τεχνητών γονιδίων, και την βιομηχανία εφοδιασμού τροφίμων.



"Η συμφωνία της γης"

Ένα νέο ντοκιμαντέρ, "Η συμφωνία της γης" εκθειάζει τη σημασία και το μυστήριο του εδάφους, όπως τα περιγράφουν κάποιοι από τους πιο αγαπητούς επιστήμονες του κόσμου, αγρότες, και ακτιβιστές. Μια εξαιρετική ταινία που αποκαλύπτει πως το μέλλον της ανθρωπότητας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από αυτόν τον ζωτικής σημασίας φυσικό πόρο. Την γη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου