Περιοδικό

Το περιοδικό μας είναι μία επιθεώρηση Ιδεών για έναν νέο κόσμο. Η κοσμοθέασή μας δεν είναι όμως νεωτερική. Είναι παραδοσιακή. Σκοπός μας είναι, μέσω της έρευνας και της δραστηριότητάς μας, να εκφράσουμε αυτό το αιώνιο ιδεώδες στον σύγχρονο άνθρωπο. Διαμορφώνοντας μία νέα νοοτροπία βασισμένη σε αυτές τις παραδοσιακές αξίες. Ασχολούμαστε με τον πολιτισμό, με τις επιστήμες, με την οικολογία, με την φιλοσοφική παράδοση, με την μετα-πολιτική και την ιστορία. Στεκόμαστε αντίθετοι στον μοντέρνο κόσμο της αποϊεροποίησης και στις υλιστικές ιδεολογίες του. Ανάμεσα στους “εφήμερους” ανθρώπους προσπαθούμε να μορφοποιήσουμε έναν εναρμονισμένο, “πολλαπλό” άνθρωπο ενός Ελληνικού Ιδεαλισμού. Κατά τον Πλάτωνα η Παιδεία αποτελεί την μόνη ίσως δυνατότητα για την ανάπτυξη μίας μελλοντικής ιδανικής Πολιτείας. Και ο Πλάτων στηρίζει τα πάντα στην Παιδεία. Στην διάπλαση του ανθρώπου της Αρετής. Η φιλοσοφική οδός της Αρετής δεν μπορεί να είναι αποκομμένη από την δράση. Και η δράση με την σειρά της, το βίωμα, είναι το μέσον προς την κατάκτηση του φιλοσοφικού ιδεώδους. Είμαστε άνθρωποι του Αγώνα και της Μάχης. Η δραστηριότητά μας όμως, δεν διεξάγεται με σκοπό να σώσουμε τους ανθρώπους με ένα πολιτικό σύστημα, αλλά να τους αλλάξουμε, καθιστώντας τους κοινωνούς ενός νέου πολιτισμικού ιδεώδους.Για παραγγελίες στείλτε στο email μας το όνομά σας και την διεύθυνσή σας. Θα σας αποσταλεί ταχυδρομικώς και κοστίζει 1,50 ευρώ το τεύχος. (+ τα έξοδα αποστολής). Προτιμήστε πληρωμή με PayPal. Τα έξοδα αντικαταβολής είναι πολύ περισσότερα από το κόστος του περιοδικού και μπορείτε να τα αποφύγετε! Διαφορετικά δηλώστε ότι θέλετε να σας αποσταλεί με αντικαταβολή.
Για τα μέλη μας το περιοδικό είναι δωρεάν.

Το πακέτο των 10 τευχών κοστίζει 10 ευρώ, ώστε να έχετε κέρδος από την μεταπώληση (ή τουλάχιστον να βγάζετε τα ταχυδρομικά τέλη). Θέλουμε τοπικούς διανομείς.

Οι πληρωμές των τευχών γίνονται και ηλεκτρονικά για να αποφεύγετε το υψηλό κόστος της αντικαταβολής των ΕΛΤΑ. Ενημερωθείτε για το PayPal εδώ.
(Όταν ολοκληρώσετε την παραγγελία μέσω PayPal, στείλτε μας και ένα email με την διεύθυνσή σας και την παραγγελία σας αναλυτικά, για επιβεβαίωση.)


ΣυνδρομήΕπιλέξτε