Κυριακή 10 Αυγούστου 2014

Περιοδικό Λυκώρεια, 4ο τεύχος



Εμείς κυκλοφορούμε με την πανσέληνο τελικά :-) Δεν είναι τυχαίο.

Το νέο μας τεύχος κυκλοφορεί από αύριο Δευτέρα μετά από μεγάλη καθυστέρηση, λόγω αρκετών οργανωτικών ζητημάτων και συνεχίζουμε πάλι κανονικά.
Σ' αυτό το τεύχος αναλύουμε τι είναι η Ταυτότητα, η Διαμόρφωση και η Επανάσταση. Παρουσιάζουμε ένα άρθρο για τον συμβολισμό της Ανάβασης και του Όρους. Ένας αιρετικός της εποχής μας, ο Βάργκ Βίκερνες μιλά στην Λυκώρεια για τις ιδέες του, την σχέση Ανθρώπου - Φύσης και Επιστήμης, για την θρησκεία και την εποχή εντάσεων που έρχεται, για την κοινότητα και την αυτο-οργάνωση, καθώς και την νέα του οργάνωση και τα σχέδιά του. Επίσης παρουσιάζουμε μία συνέντευξη με την ΕΔΚΕ, την δράση εθελοντών - ακτιβιστών κτηνιάτρων στην Ελλάδα και το έργο τους για τα αδέσποτα ζώα. Γιατί ακόμα για μερικούς ανθρώπους, δεν είναι τα πάντα το κέρδος. Ε... και φυσικά έχουμε και άρθρα για τον προσανατολισμό μας, την Διακήρυξη στα ελληνικά της "Global GMO Free Coalition", της παγκόσμιας συμμαχίας μας για έναν κόσμο χωρίς μεταλλαγμένα, βιβλιοπαρουσίαση και φωτογραφικό υλικό από τις δραστηριότητές μας.

Το περιοδικό μπορείτε να το πάρετε με 1,50 ευρώ από το δίκτυό μας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Λαμία, Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Βόλο, Λάρισα και Κέρκυρα. Στείλτε ένα email για πληροφορίες. Για άλλες περιοχές ή αν προτιμάτε ταχυδρομείο μπορείτε να το παραγγείλετε.

Τώρα, τι αλλαγές έχουμε από αυτό το τεύχος:
Επειδή το περιοδικό μας κοστίζει 1,50 ευρώ και τα έξοδα αντικαταβολής είναι πολύ μεγαλύτερα από την ίδια την τιμή του, αποφασίσαμε να εφαρμόσουμε και την προώθηση με συνδρομή 4 τευχών. Έτσι θα σας έρχεται το κάθε τεύχος με απλή ταχυδρομική αποστολή που ανέρχεται σε 1,30 για να μην έχετε έξοδα αντικαταβολής και ταχυδρομεία.

Μπορείτε να στείλετε την συνδρομή σας των 11,20 ευρώ για 4 τεύχη, μέσω PayPal στoν λογαριασμό Lycoreia (lykoreia@gmail.com) και να μας ενημερώσετε για την διεύθυνσή σας στο ίδιο email.
Αν δεν έχετε PayPal μπορείτε να μας στείλετε την διεύθυνσή σας στο email μας και μαζί με αυτό το τεύχος, θα σας στείλουμε και μία επιταγή για την συνδρομή σας.

Επίσης μπορείτε ακόμα να παραγγείλετε ένα ή περισσότερα τεύχη με αντικαταβολή, και...
Μπορείτε να παραγγείλετε πακέτο 10 τευχών για να τα διανείμετε, στην τιμή των 10 ευρώ (+ ταχυδρομικά). Θέλουμε τοπικούς διανομείς.

A! Και τέλος σε όποιον παραγγέλνει το νέο βιβλίο “Διαλογισμοί επί των κορυφών” θα του στείλουμε αυτό το τεύχος δωρεάν. Αυτό εξυπακούεται.


Συνδρομή



Επιλέξτε

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου